De grote missie

Welkom bij ThinkFin!
 
We willen je op een toegankelijke manier bijstaan met fiscale en financiële informatie zodat je op alle belangrijke momenten in je leven goede en geïnformeerde beslissingen kan nemen. 

We groeien hierbij mee met onze community en staan je bij in elke stap van het leven.

Het begon met Liesje

Hallo! Ik ben Liesje, °1988, samenwonend met Bruno en mama van Daan. Ik ben gepassioneerd door de fiscale en financiële wereld. In mijn omgeving krijg ik al jaren gigantisch veel vragen rond fiscale en financiële onderwerpen.

“Wij kopen een huis, moeten wij nu trouwen?”, “Wie van ons neemt het best ons kindje ten laste?”, “Dat pensioensparen, is dat de moeite om te starten?”. Ik beantwoordde die vragen altijd met heel veel plezier, maar het aantal mensen dat ik op die manier kon helpen, was natuurlijk beperkt. Zo kwam ik op het idee van ThinkFin. 

Mijn missie? Ervoor zorgen dat jij je eigen financiën in handen kan nemen. Niet door jou te adviseren en te zeggen wat je moet doen, maar door jou te informeren, zodat je zelf de juiste beslissing kan nemen die het best past bij jou en jouw leven.  
En dat doe ik samen met Céline. 

En dan was er Céline

Hallo! Ik ben Céline, °1988, getrouwd met Laurens en mama van 3 fantastische kinderen. Naast m’n passie voor mijn gezin, heb ik van nature een grote interesse in economie en de financiële wereld.

In mijn verleden als private banker vroegen vrienden me vaak allerlei financieel en fiscaal advies. Voornamelijk vragen over het beleggen van hun centen: “Wat doe je hier nu juist mee? Neem ik dan veel risico’s, zal ik return kunnen halen, hoe start ik zoiets?”

Op een toegankelijke manier bundelen Liesje en ik nu onze kennis, om jullie zo gericht te kunnen bijstaan bij belangrijke mijlpalen in jullie leven. Daar word ik enthousiast van!

Wat maakt ThinkFin uniek?

01

We staan naast je

Wij zijn er bij elk belangrijk moment in je leven en bundelen alle informatie die je op dat moment nodig hebt. 

02

We informeren

Wij zijn geen adviseurs! We hebben dus geen enkele reden om jou in een bepaalde richting te duwen. Het enige wat we doen, is jou informeren. 

03

We zijn onafhankelijk

 In de toekomst gaan we wel samenwerken met andere professionals, maar we zullen hier heel transparant over communiceren.

04

We zijn toegankelijk

Bij ons zal je enkel mensentaal terugvinden. We leggen alle ingewikkelde financiële concepten op een toegankelijke manier uit.