Leer kinderen sparen!

Uit onderzoek van Cambridge University blijkt dat kinderen op 7 jarige leeftijd al gewoontes hebben aangeleerd die bepalen hoe ze later met geld zullen omgaan. Hoe zot is dat!

Ons boek Sparen? Kinderspel biedt een antwoord op talloze (geld)vragen waarmee je als ouder vroeg of laat worstelt: Is het erg als mijn kind materialistisch is? Op welke leeftijd start ik best met zakgeld en hoeveel geef ik dan in godsnaam? Geef ik mijn tienjarige al een gsm? Wat is de impact van reclame en sociale media op onze kinderen? Hoe ga ik om met vragen als ‘Zijn wij rijk of arm?’

Tegelijkertijd is het een doeboek boordevol leuke activiteiten waarmee je je kinderen tot en met 12 jaar spelenderwijs kunt laten kennismaken met geld. Zo leren ze hun eigen (chocolade)munten maken en ontdekken ze het verschil tussen iets willen en iets nodig hebben. Je krijgt ook een hele lijst tips voor leerzame uitstapjes en gezelschapsspelletjes. Tot slot krijg je toegang tot online visuals (zoals kleurprenten) die je kind leren sparen.

Sparen? Kinderspel bestellen

Het boek is bestemd voor ouders met kinderen tot en met 12 jaar. Het is zo ingedeeld dat je afhankelijk van de leeftijd van je kind concreet aan de slag kan.

Prijs: 22,99 euro
Uitgeverij: Owl Press

Hoe bestellen?
Je kan het boek bestellen via bol.com en de meeste andere webshops, maar uiteraard ook via je lokale boekenwinkel!

Wil je graag een gesigneerd exemplaar en/of koop je het boek het liefst rechtstreeks aan bij de auteur (dank je wel hiervoor)? Vul dan ons formulier in om jouw boek te reserveren! Laat ons zeker weten of je een persoonlijke boodschap wil of als Liesje zelf iets mag verzinnen.

Ik bestel het boek via Liesje

Sparen? Kinderspel in de pers

Interview Radio 2: De Madammen

Liesje was te gast bij De Madammen op Radio 2 waar zij een interview gaf over het boek.
Daarna beantwoordde ze nog een kwartiertje de vragen van luisteraars.